Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.8℃ | pulenat 2.5 m/s
16. lipnja 2024. 20:52
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX  

Trafikanti, Oluja, derbi navijači i Marica Vukosavljević

PODIJELI

Danas igra Hajduk. Sutra je praznik. Dilema za Trafikante. Koja to zapravo nije.

Idemo korak po korak.

Ovaj portal planira imati svoju publiku, svoju publiku, a bez podilaženja ikome, smatramo da će ta publika biti slična nama i da im neće nedostajati što na portalu nema vijesti o Marici Vukosavljević i tome kako je zapalila internet, ili o tome kako je krapinski influencer mjesec dana jeo samo paštetu od lososa, te da je žena komiškog gradskog vijećnika objavila status koji morate pročitati jer joj je odgovorila nećakinja od Stipe Šuvara.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

Kako ste već shvatili, ne radimo nedjeljom, jer poštujemo rad i smatramo da imamo pravo na odmor. Ponekad, kad smo uvjereni da je nešto doista važno ćemo to prekršiti, u smislu neke katastrofe, teškog nereda ili važne informacije oko Hajduka.

Kad smo kod Hajduka, spomenuli smo u komentarima pod postom na Facebooku u kojem smo proglasili portal otvorenim kako ćemo se i kad igra Hajduk malo maknuti od posla, jer neke stvari su nam na osobnoj razini važne.

A tu se opet vraćamo na publiku. Našu publiku.

Naime, shvatili smo da većina navijača Hajduka, u koje se i sami ubrajamo, uoči i nakon utakmice ima neke svoje rituale, i da uglavnom prevladavaju emocije, a malo je razuma, i ma odakle ti navijači dolazili, uglavnom svi prihvate to splitsko stanje uma.

I kome je onda do čitanja portala i komentiranja članaka po društvenim mrežama?

I zato ćemo mi na dane kad se igraju ovako važne utakmice u Splitu, a ponekad i negdje drugdje, lagano pričekati da to stanje uma prođe, pa naknadno napisati osvrt, reportažu ili neki izvještaj.

Oni koje zanima, ionako će utakmicu gledati, nikad nisam shvaćao potrebu zašto sat vremena nakon utakmice treba pročitati tko je u kojoj minuti dao gol.

Izjave igrača i trenera? Pa gotovo da vam ih mogu unaprijed napisati.

Danas, sasvim iznimno, pošto nam je urednik na kućnoj njezi, pa ne ide na utakmicu, možda ponešto i napiše prije i(li) nakon utakmice, ali nemojte se na to navikavati, uglavnom ćemo te utakmice provoditi tamo gdje nam je mjesto – na sjeveru, odnosno istoku, a o svemu tome pisati sutradan.

Toliko što se Hajduka tiče.

A što se same Oluje tiče i proslave sutrašnjeg praznika, dojma smo kako su oni koji bi trebali najviše paziti na dignitet događaja koji se sutra obilježavaju napravili sve da od toga naprave pozornicu za političko prepucavanje, sakupljanje jeftinih bodova i jedan opći cirkus.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Mi u tome ne želimo sudjelovati, možemo najaviti da ćemo sutra i prekosutra objaviti mali feljton o VRA Oluja iz pera našeg urednika, koji je jedan od najvećih stručnjaka za vojna pitanja u zemlji, pa smatramo da će to biti sasvim zanimljivo i prigodno.

A ako se još uvijek pitate tko je the f.ck Marica Vukosavljević, izmislio sam je, ali nemojte misliti da ne bismo od nje mogli napraviti zvijezdu i influencericu kad bismo odlučili. Ili da nećemo…

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.8℃

W 2.5m/s

48%

1011.2hPA
  Vrijeme oko 23h:
23℃
Pon
25℃
Uto
26℃
Sri
23℃
Čet
25℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno