Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 36.6℃ | pulenat 4.5 m/s
16. srpnja 2024. 17:50
Foto: Ante Cizmic / CROPIX  

Informacija za Hajdukovce u Valenciji – Ulaznice uz stadion, bubnjevi i megafon zabranjeni

PODIJELI

Još prekjučer smo napisali kako će informacija oko ulaznica za navijače Hajduka za utakmicu koja se u četvrtak u 20.45 igra na gradskom stadionu u Valenciji stići mañana, što je s obzirom da je članak objavljen u ponedjeljak trebalo biti još jučer, ali kako smo i najavili to španjolsko mañana je ekvivalent našem dalmatinskom pomalo, a često zapravo i malo sutra.

Komplicirali su domaćini ponešto oko načina prodaje, zato se i čekala informacija nešto duže, ali evo napokon i kompletnih uputa:

Za sve navijače Hajduka koji dolaze na susret u Španjolsku ulaznice će se prodavati na dan utakmice, pored sektora 31 na stadionu Levantea.

Prodaja ulaznica počinje u 17 sati i trajat će do početka utakmice. Molimo sve navijače da svoju ulaznicu pribave do početka utakmice jer će nakon početka susreta prodaja biti obustavljena.

Cijena ulaznice iznosi 35 eura, a plaćanje je isključivo u gotovini (kartično plaćanje nije moguće).
Napomena za navijače Hajduka: Na ovoj utakmici nije dozvoljeno korištenje megafona, bubnjeva te pirotehničkih sredstava.

screenshot villarrealcf.es

Uopće ne sumnjam kako su ljudi zaduženi za službene stranice Hajdukovog sutrašnjeg suparnika ostali začuđeni količinom prometa koji im dolazi na službenu stranicu za prodaju ulaznica s ovih prostora, a i širom Evrope, ta stranica je refreshana na tisuće puta posljednjih dana u potragom za informacijama.

Ali eto, kako smo napisali i u naslovu – bolje prekosutra nego nikad.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

36.6℃

W 4.5m/s

30%

1009.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
37℃
Sri
35℃
Čet
36℃
Pet
32℃
Sub
30℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno