Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 33.3℃ | lebić 2.2 m/s
19. srpnja 2024. 19:40
Foto Hajduk.hr  

Prijenos iz Guimaraesa gledajte besplatno i na Hajduk digital TV

PODIJELI

Hajduk je napokon sve bliži klasičnoj klupskoj televiziji. Naime, danas će se prijenos dvoboja Vitoria – Hajduk moći pogledati i na klupskoj platformi Hajduk Digital TV (HDTV). Koliko se po redakciji Trafike možemo sjetiti, prvi je ovo slučaj da neki klub samostalno preuzima prijenos jednog europskog dvoboja.

Dobra je ovo vijest i za navijače Hajduka. Jednostavno i besplatno se mogu registrirati na HDTV i gledati Hajduka iz Portugala, bez potrebe da idu u kafić ili traže kakav ilegalni stream. Jasno, ukoliko nemaju paket s programom koji isto daje prijenos, ali sad će i ti gledatelji imati mogućnost izbora komentatora.

Naime, nije tajna da navijači Hajduka nisu najsretniji načinom komentiranja većine komentatora u mainstream sportskim redakcijama. No, baš za HDTV Hajduk ima dogovor s dvojicom od onih koji se nisu zamjerili Hajdukovcima. Pa je tako za očekivati i danas da prijenos odradi netko od dvojca Željko VelaIgor Ćurković. Ili, zašto ne, obojica zajedno.

Uglavnom, još jednom evo LINK na Hajduk Digital TV, a vlasnici Android i iOS telefona ga mogu uzeti u svojim trgovinama aplikacija.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

33.3℃

SW 2.2m/s

51%

1010.0hPA
  Vrijeme oko 20h:
31℃
Sub
31℃
Ned
29℃
Pon
28℃
Uto
30℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno