Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 15.8℃ | bura 6.6 m/s
17. travnja 2024. 17:12
Foto Hajduk.hr  

Prijenos iz Guimaraesa gledajte besplatno i na Hajduk digital TV

PODIJELI

Hajduk je napokon sve bliži klasičnoj klupskoj televiziji. Naime, danas će se prijenos dvoboja Vitoria – Hajduk moći pogledati i na klupskoj platformi Hajduk Digital TV (HDTV). Koliko se po redakciji Trafike možemo sjetiti, prvi je ovo slučaj da neki klub samostalno preuzima prijenos jednog europskog dvoboja.

Dobra je ovo vijest i za navijače Hajduka. Jednostavno i besplatno se mogu registrirati na HDTV i gledati Hajduka iz Portugala, bez potrebe da idu u kafić ili traže kakav ilegalni stream. Jasno, ukoliko nemaju paket s programom koji isto daje prijenos, ali sad će i ti gledatelji imati mogućnost izbora komentatora.

Naime, nije tajna da navijači Hajduka nisu najsretniji načinom komentiranja većine komentatora u mainstream sportskim redakcijama. No, baš za HDTV Hajduk ima dogovor s dvojicom od onih koji se nisu zamjerili Hajdukovcima. Pa je tako za očekivati i danas da prijenos odradi netko od dvojca Željko VelaIgor Ćurković. Ili, zašto ne, obojica zajedno.

Uglavnom, još jednom evo LINK na Hajduk Digital TV, a vlasnici Android i iOS telefona ga mogu uzeti u svojim trgovinama aplikacija.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

15.8℃

NE 6.6m/s

36%

998.9hPA
  Vrijeme oko 14h:
18℃
Čet
17℃
Pet
19℃
Sub
15℃
Ned
13℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno