Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 24.4℃ | tramontana 2.1 m/s
25. lipnja 2024. 09:14
Foto: Nikola Vilic / CROPIX  

Pregled nedjelje: Crnilo

PODIJELI

Jučerašnji dan obilježila je crna kronika. Nakon što smo doznali za još jedan mučan slučaj zlostavljane žene kojoj sustav pomaže malo ili ništa, a zapravo čak i nju na neki način kažnjava jer ima bivšeg muža nasilnika, iz Hercegovine je došla vijest o stravičnoj prometnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala gotovo cijela jedna mlada obitelj.

U prvom slučaju, institucije hrvatske države, po pisanju medija od mlade majke koju je bivši muž nekoliko puta napao i zbog toga završio u zatvoru ali i dalje prijeti majci svoje djece – traže između ostalog da pripremi djecu na nove napade.

Čak se spominje i da bi joj oduzeli djecu zbog toga što ne radi dovoljno po tom pitanju.

Ispada da je riječ o klasičnom birokratskom ping – pongu, u kojem se prebacuje odgovornost sa sebe, a pritom cure i informacije koje u ovakvim slučajevima nikako ne bi smjele. U međuvremenu, tko zna koliko je sličnih slučajeva koji ne dospiju do javnosti.

U Hercegovini su u automobilskoj nesreći poginuli otac, majka i jedno dijete, dok se drugo bori za život, navodno zbog obijesne vožnje nekih drugih tipova koji su cestu zamijenili za automobilističku stazu.

U međuvremenu, kos splitskog škvera već danima traje borba s mazutom. Naime, sakupljeno je navodno već dvadeset tona te prekrasne tvari, a da nitko nema pojma odakle ni kako je stigao do odvoda za oborinske vode.

Vjerojatno su se djeca zaigrala, naime – šta dijete zna šta je dvadeset tona….

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

24.4℃

N 2.1m/s

74%

1011.5hPA
  Vrijeme oko 2h:
21℃
Sri
24℃
Čet
21℃
Pet
22℃
Sub
24℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno