Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 35.5℃ | lebić 1.9 m/s
18. srpnja 2024. 22:00
Foto: Vojko Basic / CROPIX  

Oproštajna poruka Valdasa Dambrauskasa: Uspomene se nikad neće izbrisati

PODIJELI

Hajdukov bivši trener Valdas Dambrauskas oprostio se na društvenim mrežama od kluba i navijača, donosimo vam prijevod njegovih riječi:

Što god da ovdje napišem neće biti dovoljno da izrazim što osjećam. Zahvalnost, ponos, obožavanje – samo su neki od osjećaja koji me preplavljuju. Otišao sam u raj; i, da, mogu potvrditi da postoji. Vidio sam nevjerojatnu strast, ljubav i slavu Hajduka. Ništa što sam dosad u životu doživio ne može se usporediti s ovim.

Samo želim reći koliko smo moja obitelj i ja zahvalni svim ljudima koji su nas poduprli na ovom putovanju. Igračima (stvorili smo nešto što će nas vezivati do kraja života), osoblju, upravi i svim klupskim zaposlenicima (naše međusobno poštovanje nikad neće prestati), navijačima… Euforija, očaj, ljubav, vjera, Riva koja gori… Hvala vam na svemu! Hvala vam na prilici da dodirnem povijest ovog velikog kluba i budem dijelom vaše zajednice.

Uvijek ću vam biti privržen, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme… Uvijek će mi nedostajati onaj osjećaj rasta adrenalina na dan utakmice, navijači koji na ulicama dočekuju igrače, svjetla Poljuda, Torcida koja pjeva „Dalmacijo…” netom prije utakmice… Nikad to neću zaboraviti! Uspomene se nikada neće izbrisati. Imao sam privilegiju svaki dan voditi ovaj veliki klub i to će ostati jedno od mojih najvećih postignuća u životu. Zauvijek.

Ja ne mogu drugo…

Prevela: Lucija Jurašin Radaljac

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

35.5℃

SW 1.9m/s

34%

1012.5hPA
  Vrijeme oko 20h:
35℃
Pet
31℃
Sub
31℃
Ned
27℃
Pon
28℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno