Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 7.6℃ | bura 4.1 m/s
10. prosinca 2023. 14:49

Objavljena lista kandidata za NO Hajduka

PODIJELI

Naš Hajduk je objavio listu kandidata za novi saziv Nadzornog odbora, koji će se birati elektronskim glasanjem članova 15.-og srpnja. Za izbore se možete registrirati ovdje.

Kandidati su Roberto Bitunjac; savjetnik uprave Nove hrvatske banke, Damir Dominiković; direktor prodaje Henkel Adria, odvjetnik Goran Jujnović Lučić, Robert Kalinić; partner u Sonnenberg Wealth Management AG (Zürich), Aljoša Pavelin; izvršni direktor PBM grupe, Lukas Oliver Pavić; član uprave Allianz Hrvatska, odvjetnik Josip Perić i Dražen Zec, član uprave Provider Service.

Od osmorice kandidata sedam je nominirano od strane Hajdučke zajednice, savjetodavnog tijela HNK Hajduk Split, dok je Josip Perić prikupio potpise članova kako bi sudjelovao na izborima.

U protekla dva tjedna Izborno Povjerenstvo je provjerilo prijave osmorice kandidata. Provjerom je utvrđeno kako svi kandidati zadovoljavaju sve uvjete propisane natječajem. Zadovoljili su stroge uvjete po pitanju stručne kompetencije i poslovnog iskustva. Također, u postupku provjere potvrđeno je kako se protiv nijednog od kandidata ne vodi kazneni postupak niti su kazneno osuđivani, nisu u sukobu interesa te da ne postoje ograničenja propisana Zakonom o sportu.

  • Iznimno nam je drago da smo uspjeli privući ovakav profil kandidata od kojih većina ima više od desetljeća iskustva upravljanja i nadziranja velikih sustava kao što je Hajduk. Želimo im sreću na izborima, a petorici odabranih uspješan nadzornički mandat – rekao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Osmorica kandidata bit će predstavljeni putem životopisa koje možete pronaći na stranici Hajduka na https://hajduk.hr/klub/izbori/kandidati te video intervjua koji će biti objavljeni u narednim danima.

Iako imena kandidata do ovoga trenutka nisu bila poznata, na izbore se do sada registriralo više od tri tisuće članova, a u narednim danima će ta brojka zasigurno biti i veća.

  • Registracija za izbore je vrlo kratak i jednostavan proces te još jednom pozivamo sve članove s pravom glasa da izvrše hajdučku dužnost i budu spremni za elektronske izbore 15. srpnja – pozvao je navijače na sudjelovanje u izborima tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Svi oni koji žele sudjelovati na izborima imaju priliku registrirati se do 6. srpnja na https://izbori.nashajduk.hr/, a sva pitanja i registraciju iz inozemstva možete izvršiti putem maila registracija@nashajduk.hr.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

7.6℃

NE 4.1m/s

93%

1012.0hPA
  Vrijeme oko 13h:
9℃
Pon
12℃
Uto
15℃
Sri
16℃
Čet
14℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno