Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.3℃ | bura 1.7 m/s
25. svibnja 2024. 04:40
screenshot Bing  

Nismo ga guglali, a evo što smo saznali o novom igraču Hajduka (VIDEO)

PODIJELI

Dakle, doista ne treba guglati igrače koji dolaze u Hajduk. Naime, uvijek se možete poslužiti Microsoftovom tražilicom Bing ili se čak vratiti u davnu prošlost i provjeriti kako radi stari (hm) dobri Yahoo

Nismo pronašli puno, Agustin Anello je Amerikanac državljanstvom, jer rođen je na Floridi, u Miamiju, ali zapravo je Argentinac talijanskih korijena, na nekoliko stranica se može pročitati kako je novi igrač Hajduka eligible to represent Argentina and Italy at international level.

Kako nema upisan nastup za niti jednu reprezentaciju do sada, ako bude po željama Hajdukovih navijača, zaigrati će za neku od tri reprezentacije za koje ima mogućnost nastupati u budućnost.

U prošloj sezoni je za svoju dosadašnju momčad u drugoj belgijskoj ligi nastupio osamnaest puta, a pritom postigao šest golova, upisao četiri asistencije i sakupio pet žutih kartona. Dešnjak je, igra na poziciji lijevog krila, a može pokrivati i ostale dvije pozicije pored, odnosno iza napadača.

Koncem rujna je propustio tri utakmice zbog ozljede prepona, vrijedi i zabilježiti kako je u svim ostalim utakmicama zabilježio nastup, a sve je utakmice igrao na poziciji lijevog krila, osim jedne koju je igrao u sredini napada.

Nismo pronašli nikakve pikanterije o njemu, što je s jedne strane dobro, jer značilo bi da nije sklon ekscesima, a s druge strane dokazuje da do sada i nije posebno privukao pažnju.

Očito je skautska služba Hajduka vidjela potencijal u njemu, nadajmo se da su uboli.

Iz videa koji smo pronašli na jubitou možemo zaključiti onako subjektivno da kao prvo – ima štofa, a kao drugo – da poprilično podsjeća na Stipu Biuka stilom.

Evo i video da vam skratimo gugl.. Pardon, Binganje.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

19.3℃

NE 1.7m/s

52%

1017.2hPA
  Vrijeme oko 5h:
17℃
Ned
19℃
Pon
17℃
Uto
17℃
Sri
17℃
Čet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno