Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 15.8℃ | bura 6.6 m/s
17. travnja 2024. 16:45
Ilustracija, Foto NH  

Naš Hajduk objavio link za provjeru glasova

PODIJELI

Naš Hajduk objavio je link za šifrirane podatke o glasanju za Nadzorni odbor Hajduka, na kojem svatko tko je glasao može provjeriti je li njegov elektronski listić zbilja pribrojen ukupnom zbiru. Naime, kako bi osigurali transparentnost izbora, prilikom elektronskog glasanja svatko je dobio jedinstveni šifrirani kod, te ga može provjeriti na ovoj stranici. Kako je šifriran sačuvana je svačija anonimnost u glasanju, a opet svako može provjeriti je li njegov glas zbilja registriran i zbrojen.

Zapravo jednostavan sustav koji je istovremeno krajnje efikasan, kao i u mnogo slučajeva do sad Naš Hajduk je pokazao operativnost koja je u ovoj državi rijetko kad doživljena. Kad su u pitanju izbori bilo koje vrste, vjerojatno i nikad viđeno.

Podsjetimo, već u petak u 20.45 sati, dakle niti uru vremena nakon kraja izbora, Toni Baletić, predsjednik Upravnog odbora Našeg Hajduka pročitao je petoricu kandidata koji su postali Hajdukovi nadzornici. Izabrani su tako Aljoša Pavelin, Goran Jujnović Lučić, Lukasu Oliveru Pavić, Dražen Zec i Roberto Bitunjac.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

15.8℃

NE 6.6m/s

36%

998.9hPA
  Vrijeme oko 14h:
18℃
Čet
17℃
Pet
19℃
Sub
15℃
Ned
13℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno