Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.4℃ | jugo 2.1 m/s
27. veljače 2024. 00:57
Foto trenutno stanje  

Naš Hajduk kupio Štimčeve dionice i povećao udjel u Hajduku

PODIJELI

Naš Hajduk je na danas održanoj usmenoj dražbi u Zagrebu povećao svoj udio u Hajduku, jer je kupio 2.000 dionica koje su do sada bile u vlasništvu Igora Štimca. Dražba je bila održana nakon ovrhe zbog Štimčevog duga.

Kao i dosad pratili smo situaciju s dionicama Hajduka i iskoristili priliku da povećamo svoj vlasnički udio. Ovaj paket dionica manji je od onih koje smo prethodno kupovali, ali za navijače i članove Kluba ima veliku simboliku jer smo ovom kupovinom raskinuli i zadnju sponu Igora Štimca s Hajdukom uklonivši ga s liste dioničara Kluba. Riječ je o osobi koja je svojedobno prijetila Torcidi i koja je dugi niz godina sustavno blatila, vrijeđala, omalovažavala i izrugivala navijače te obezvrjeđivala ideju poštenog, transparentnog i članskog Hajduka, rekao je predsjednik Našeg Hajduka Dino Marković.

Štimac je ovime ostao bez vlasničkog udjela u Hajduku, kojeg je imao nakon pretvorbe zbog prebijanja dugova s klubom. Naš Hajduk pak odlazi na 30,49 posto vlasništva kluba. Za očekivati je kako će se kroz koji dan i na stranicama Središnjeg klirinško depozitarnog društva vidjeti ova promjena u vlasničkoj strukturi

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.4℃

SE 2.1m/s

85%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
13℃
Sri
14℃
Čet
15℃
Pet
13℃
Sub
11℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno