Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 10.3℃ | bura 3.6 m/s
7. prosinca 2023. 12:07

Načelnik Murtera pomaknuo granice političke ludosti, posjet bordelu platio karticom općine

PODIJELI

Stvarno nisam vjerovao da ću ikada pisati tekst o tome da je jedan političar, koliko god nebitan bio, ispeglao općinsku karticu kako bi platio pozamašan račun u bordelu. Svašta je do sada domaći medijski prostor morao istrpiti, ali Toni Turčinov, načelnik općine Murter ipak je to dignuo na viši nivo.

Dakle, Telegram je objavio kako su u posjedu dva računa od 600 eura i jednog od 360 eura iz bordela La Coccote iz Klagenfurta, napravljenih tamo još 2019. godine kada je izaslanstvo Murtera bilo u Austriji. Na njima se vidi kako je Turčinov karticom općine platio račune.

Kada je danas pukla priča, ispalo je da se načelnik pravda da je zamijenio svoje kartice s onima od općine, “jer su od iste banke”, a da je nadomjestio trošak pokrićem spavanja čitave delegacije, koji je eto bio gotovo istovjetan iznosu istrošenom u La Coccotu (fotografiju bara u ovom objektu vidite na naslovnoj fotografiji, dizajner je volio crvenu boju). Doduše, prvi planovi pokazuju da je troje ljudi trebalo biti u murterskoj delegaciji, račun je podmiren za 12 osoba, tko je ovih devet dodatnih nije baš objašnjeno, štiti ih se zbog GDPR-a. I povukao se čovjek iz županijske skupštine, daje ostavku, ali ostaje šef na Murteru. Što mu supruga Nina veli na sve ovo nije kazao.

I stvarno ne znamo što više napisati, čovjek je pojam političke razvratnosti jednostavno unaprijedio, načinio ga svevremenskim. I podignuo ljestvicu za neke buduće političke vratolomije u Hrvatskoj. Uz sve to, nesumnjivo postao inspiracija domaćim tvorcima memova, može se sljedećih dana očekivati dosta toga. Ali u konačnici, jedan tužan pokazatelj stanja političke kulture u Hrvatskoj, ne da idu u bordele, nego još očekuju od naroda da plaća.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

10.3℃

NE 3.6m/s

39%

1017.0hPA
  Vrijeme oko 13h:
13℃
Pet
11℃
Sub
12℃
Ned
10℃
Pon
11℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno