Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 20.0℃ | bura 2.6 m/s
1. lipnja 2023. 07:07
Foto: Nikola Vilic / CROPIX  

Livaja na užas dušebrižnika ponovo vrhunski odradio dvoboj Torcida kupa

PODIJELI

Na užas svih dežurnih dušebrižnika Marko Livaja sinoć je ponovno zaigrao na Torcida kupu. U posljednjoj utakmici programa njegova Torcida Varoš bila je bolja od Bilog mantila, pobjedili su 4:2. Livaja ovaj put nije postigao niti jedan gol, a prije nego pomislite da mu nije išlo od noge, odmah informacija da je skupio četiri asistencije. Da, asistirao je sve golove. Kolega Duplančić veli da se na kraju susreta i skandiralo Livaji te da je toliko ozbiljno pristupio dvoboju da je zaradio žuti zbog grube igre.

Izazvat će ovo vjerojatno novu lavinu ponajprije internetskih komentara po društvenim mrežama, a potom i komentare po medijima, koji i neće biti puno smisleniji od onih po Facebooku. Zajednička osobina većine komentatora, i onih plaćenih i onih patoloških, čudna je koincidencija da većinom nisu navijači Hajduka, a da pišu o tome da je Livajino ponašanje neodgovorno prema klubu. Tu zabrinutost za klub znaju iskazivati čak i “novinari” veoma bliski Malom voždu Dinama, onom koji želi postati veliki vođa dok je Veliki vođa odsutan zbog manjih problema sa zakonom.

A u isto vrijeme Hajdukovce to previše ne brine, bože moj, to je Livaja, mali balun je jedan od razloga zašto je i ostao i sad potpisao faktički do kraja karijere. Hajdukovce više zanima jesu li dobro ljudi koji ga moraju čuvati.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

20.0℃

NE 2.6m/s

58%

1014.2hPA
  Vrijeme oko 8h:
22℃
Pet
21℃
Sub
22℃
Ned
20℃
Pon
20℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno