Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 7.6℃ | bura 4.1 m/s
10. prosinca 2023. 14:07
Foto: Nikola Vilic / CROPIX  

Livaja na užas dušebrižnika ponovo vrhunski odradio dvoboj Torcida kupa

PODIJELI

Na užas svih dežurnih dušebrižnika Marko Livaja sinoć je ponovno zaigrao na Torcida kupu. U posljednjoj utakmici programa njegova Torcida Varoš bila je bolja od Bilog mantila, pobjedili su 4:2. Livaja ovaj put nije postigao niti jedan gol, a prije nego pomislite da mu nije išlo od noge, odmah informacija da je skupio četiri asistencije. Da, asistirao je sve golove. Kolega Duplančić veli da se na kraju susreta i skandiralo Livaji te da je toliko ozbiljno pristupio dvoboju da je zaradio žuti zbog grube igre.

Izazvat će ovo vjerojatno novu lavinu ponajprije internetskih komentara po društvenim mrežama, a potom i komentare po medijima, koji i neće biti puno smisleniji od onih po Facebooku. Zajednička osobina većine komentatora, i onih plaćenih i onih patoloških, čudna je koincidencija da većinom nisu navijači Hajduka, a da pišu o tome da je Livajino ponašanje neodgovorno prema klubu. Tu zabrinutost za klub znaju iskazivati čak i “novinari” veoma bliski Malom voždu Dinama, onom koji želi postati veliki vođa dok je Veliki vođa odsutan zbog manjih problema sa zakonom.

A u isto vrijeme Hajdukovce to previše ne brine, bože moj, to je Livaja, mali balun je jedan od razloga zašto je i ostao i sad potpisao faktički do kraja karijere. Hajdukovce više zanima jesu li dobro ljudi koji ga moraju čuvati.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

7.6℃

NE 4.1m/s

93%

1012.0hPA
  Vrijeme oko 13h:
9℃
Pon
12℃
Uto
15℃
Sri
16℃
Čet
14℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno