Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.2℃ | bura 6.4 m/s
24. rujna 2023. 12:46

Kad se nogometni klubovi klanjaju zločincima…

PODIJELI

Mladost Ždralovi danas gostuje kod Jadrana LP u Pločama, u sklopu Druge lige koja je zapravo treća, ali eto. Zanimljivo je da su iz kluba kod Bjelovara ovo gostovanje iskoristili i za jednu ekskurziju.

Naime, sinoć su otišli 40-ak kilometara od Ploča, do Međugorja. Ne znamo jesu li otišli do brda ukazanja i pomolili se za pobjedu danas nad trenutno prvoplasiranim timom Druge lige koja je treća. Ali su svakako pomolili se, ili bar poklonili, nekome drugom. Kao što se da primijetiti na fotografijama, otišli su do bjegunca od hrvatskog pravosuđa, Zdravka Mamića. I veselo se fotografirali s njim.

Ne zna se jesu li uspjeli pronaći još kojeg bjegunca od zakona po Bosni i i Hercegovini, moglo bi biti kakvih od ratnih zločina. No, još jednom se pokazalo da je domaće hrvatsko društvo jedna klasična moralna kaljuža. Da se razumijemo, kod Mamića često idu predstavnici i drugih klubova, ali bar nisu toliko zakinuti da se s time javno hvale fotografijama.

A možda se ekipa iz sela pored Bjelovara samo otišla zahvaliti Mamiću na tome što je upropastio jedan drvni kombinat u njihovom kraju. Vrag odnio tvornice! Vrag odnio Česmu!

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.2℃

NE 6.4m/s

55%

1014.3hPA
  Vrijeme oko 14h:
23℃
Pon
29℃
Uto
31℃
Sri
25℃
Čet
24℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno