Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.8℃ | jugo 11.0 m/s
22. rujna 2023. 16:51
Foto: Boris Kovacev / CROPIX  

Izjava godine: Jadni zakinuti Dinamo, zločesti mediji i Ante Čačić humorističar

PODIJELI

Ponekad vam je drago kad posao zgotovite puno prije roka. Tako je i nama, koji za Izjavu godine nećemo morati odraditi čitavu ovu 2022., jer nam se eto na 22. srpnja plasirala jedna koja je odmah dobila tu titulu, a bogami će i za osam godina voditi žestoku borbu da bude i izjava desetljeća.

“Dinamo nema medije na svojoj strani. Kad smo na rubu, mediji su prvi koji će nas gurnuti”
.

Ante Čačić je ovo izjavio u intervjuu koji je izašao danas. Stvarno, nije zajebancija. Ante Čačić je, jasno je sad, jedna od tri stvari. Ili je humorističar neviđen na ovim prostorima, Tetka Ikača i Čkalja u jednom (za one starije), Pervan na steroidima, poželjni predavač stand-upa.

Ili je u potpunosti pogubljen i nema nikakvog dodira s realnošću. Što nije nemoguće, ipak je ovaj završeni serviser ozbiljne trenerske angažmane imao na klupi Dinama (za kojeg mu je prednost bila i život blizu stadiona) i reprezentacije. Uvijek pod kišobranom osuđenog kriminalca koji je trenutačno u bijegu i koji mu je omogućavao sterilne medijske uvjete svojim utjecajem na dobar dio medija. A onda se vjerojatno osjetio gurnutim s ruba kad bi ti mediji, na mig njegovog gazde, krenuli mu sapunati dasku, jer je takva odluka donesena u kancelarijama.

Ili je Čačić jednostavno govorio što mu je naloženo, što bi značilo da je dobar i s novom zagrebačkom sivom eminencijom kluba osnovanog 2004. godine, jer ta siva eminencija voli ovakve diskurse, stvarat se žrtvom, mutiti vodu, tjerati roditelje da daju tužne intervjue, aktivirati svoja poznanstva na bivšem radnom mjestu…

Što god bio povod ovakvoj provaljotki Ante Čačića, danas je i službeno postao autor Izjave godine za 2022. godinu. A onako usput, koliko Dinamo nema medije, samo da spomenemo da su neki novinari uzimali i novac iz Dinama, kao posudbe, jel, neki su dobijali svirače na svadbama, neki su vozali i oštećivali vozila u vlasništvu kluba, a u čitavom jednom medijskom koncernu bilo je zabranjeno pisati o jednom danas kriminalcu koji je u bijegu bez da tekst pogleda “netko od gore”.

Još jednom, čestitke gospodinu Čačiću na nagradi. Izjava godine je tu.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

25.8℃

SE 11.0m/s

74%

1010.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
27℃
Sub
20℃
Ned
21℃
Pon
25℃
Uto
26℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno