Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 34.6℃ | lebić 3.8 m/s
16. srpnja 2024. 16:41
Foto: Ahmed Hasan on Unsplash  

IZJAVA DANA Smisao života Gennara Gattusa

PODIJELI

Pisao je jutros naš Dvanaesti kako sad mediji do besvjesti za hrpu klikova iskorištavaju imenovanje Gennara Gattusa Hajdukovim trenerom. No, idemo i mi na taj val objava, iako ne zbog klikova, nemamo ništa od toga da netko ulazi na naše tekstove. Nego je to jednostavno velika vijest, a i nije nebitno da je bilo primirje po pitanju informacija iz Hajduka, pa smo jedva i dočekali da se nešto dogodi, prošla apstinencijska kriza. Jer nismo od onih koji baš objavljuju glasine.

Uglavnom, Rino je potpisao za Hajduk i sad će to biti zanimljivo. To je sigurno, ne možemo znati kako će na kraju kliknuti s ekipom, kakav će biti rezultat, ali zasigurno neće biti dosadno s tako osebujnom pojavom još od njegovih igračkih dana.

Stoga smo za izjavu dana zagrabili malo u prošlost te smo uzeli onu izjavu Gattusa, u kojoj je na neki način objašnjen i kompletni život.

Sometimes maybe good, sometimes maybe shit.

Nećemo prevoditi, mislimo da većina shvaća što je kazano, Gennaro Ivan je u jednoj proširenoj rečenici na neki način pojasnio ljudski život. I nogomet. I sve. Samo mu možemo poželjeti sreću i da bude više ovog prvog, a malo ili ništa ovog drugog. A mi jedva čekamo presice.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

34.6℃

SW 3.8m/s

38%

1010.2hPA
  Vrijeme oko 14h:
37℃
Sri
37℃
Čet
36℃
Pet
31℃
Sub
32℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno