Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 11.0℃ | jugo 2.6 m/s
29. studenoga 2023. 15:29
Foto: Ante Cizmic / CROPIX  

Izjava dana: Rambo iz našeg sokaka

PODIJELI

Mogli smo izvaditi mnogo izjava koje je jučer odvalio politički karijerist Ante Bačić zvani Baćo zvani Rambo u svom opravdavanju krajnje, krajnje, krajnje upitno legalnog upisa na Ratnu školu, koji sad na sve načine on i notorni ministar Banožić pokušavaju opravdati. No, odlučili smo se za jednu izjavu:

Veliki problem oružanog sustava u Republici Hrvatskoj to što politika donosi odluke o svemu, bilo da je riječ o nabavi aviona, tenkova ili pušaka.


Čekaj, stvarno, druže Rambo? Uistinu si ovo rekao, ti kao član stranke koja je upravo poput nadrkanog medvjeda davnih dana spustila šapu na ove i ovakve odabire, koja je napravila čitav sustav zamajavanja kod takvih odluka? Dobro, bacili ste leno na obranu, ali bar nas prestanite zajebavati u oči.


Herojski Baćo, od kojeg sad strepe u Moskvi te Putin zove Kadirova da ga 24 sata štiti od našeg komandosa, još malo izvrgava činjenice i veli da vojsku nije služio jer eto, kad je došao na njega red, više nije bilo vojnog roka. Ako stavimo na stranu da vojnog roka ima i da ga dragovoljno služi tko god hoće, treba kazati jednu stvar i postaviti jedno pitanje.

Stvar za kazati je da je 2001. godine, kad je Baćuško bio u 18. godina, vojnog roka bilo. Ali naš Rambo je znao koji je njegov put, da će jednog dana ići u generalsku školu i da je ipak bolje da ode studirati nego služiti vojni rok kad je vrijeme. A onda pitanje. Koliko je, dođavalo, Ante Bačić zvani Baćo, zvani Rambo iz našeg sokaka, zapravo studirao kad nije stigao završiti fakultet i odslužiti vojsku do 2008. godine. A možda je samo bio anemičan…

I ako je od Banožića i Ramba iz našeg sokaka, ipak je previše.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

11.0℃

SE 2.6m/s

52%

1007.6hPA
  Vrijeme oko 16h:
10℃
Čet
16℃
Pet
19℃
Sub
14℃
Ned
9℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno