Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:18
Foto: Ante Cizmic / CROPIX  

Izjava dana: Rambo iz našeg sokaka

PODIJELI

Mogli smo izvaditi mnogo izjava koje je jučer odvalio politički karijerist Ante Bačić zvani Baćo zvani Rambo u svom opravdavanju krajnje, krajnje, krajnje upitno legalnog upisa na Ratnu školu, koji sad na sve načine on i notorni ministar Banožić pokušavaju opravdati. No, odlučili smo se za jednu izjavu:

Veliki problem oružanog sustava u Republici Hrvatskoj to što politika donosi odluke o svemu, bilo da je riječ o nabavi aviona, tenkova ili pušaka.


Čekaj, stvarno, druže Rambo? Uistinu si ovo rekao, ti kao član stranke koja je upravo poput nadrkanog medvjeda davnih dana spustila šapu na ove i ovakve odabire, koja je napravila čitav sustav zamajavanja kod takvih odluka? Dobro, bacili ste leno na obranu, ali bar nas prestanite zajebavati u oči.


Herojski Baćo, od kojeg sad strepe u Moskvi te Putin zove Kadirova da ga 24 sata štiti od našeg komandosa, još malo izvrgava činjenice i veli da vojsku nije služio jer eto, kad je došao na njega red, više nije bilo vojnog roka. Ako stavimo na stranu da vojnog roka ima i da ga dragovoljno služi tko god hoće, treba kazati jednu stvar i postaviti jedno pitanje.

Stvar za kazati je da je 2001. godine, kad je Baćuško bio u 18. godina, vojnog roka bilo. Ali naš Rambo je znao koji je njegov put, da će jednog dana ići u generalsku školu i da je ipak bolje da ode studirati nego služiti vojni rok kad je vrijeme. A onda pitanje. Koliko je, dođavalo, Ante Bačić zvani Baćo, zvani Rambo iz našeg sokaka, zapravo studirao kad nije stigao završiti fakultet i odslužiti vojsku do 2008. godine. A možda je samo bio anemičan…

I ako je od Banožića i Ramba iz našeg sokaka, ipak je previše.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno