Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 24.4℃ | tramontana 2.1 m/s
25. lipnja 2024. 10:02
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX  

Izjava dana: Neke stvari baš loše ostare

PODIJELI

Izjavu dana redovno tražimo među jučerašnjim biserima hrvatskih javnih osoba, ali ova današnja je izgovorena prije više od punih pet godina i koristimo je kao dokaz da bi političari baš uvijek trebali dobro paziti što govore, posebno kad se razmeću određenim vrijednostima koje su – vječne.

Naime, malo tko jučer nije čuo za slučaj Tonija Turčinova, mladog načelnika Općine Murter-Kornati, koji se u Austriji zabavljao u bordelu i potrošio ukupno 1560 eura za jednu noć, a svoju zabavu platio – službenom karticom općine.

Osim što sam čin ulazi u antologiju hrvatske političke gluposti, ovim je u fokus došla njegova izjava koju je dao dvije godine prije nego se odlučio na provod u kupleraju, a koju je dao povodom izlaska iz HSS-a i pristupanju Hrvatskoj demokršćanskoj stranci.

Pa evo i citata izjave koju je dao dan prije Dana žena sad već davne 2017. godine za Šibenski portal: “Osnovni razlog je loša politika HSS-a koja se vodi. Mislim da je za Općinu Murter puno bolje da bude u formaciji HDS-a, koji je svjetonazoru sličan HSS-u, ali se drži ckrvenih okvira. Najvažniji su nam čovjek i obitelj“.

Krug je zatvoren. Oženjeni smjerni katolik kojemu je na prvom mjestu čovjek i obitelj, kad pređe granicu ode – u bordel. Gdje tri puta u toku noći plati nešto karticom. Službenom.

Izgleda da mu je ipak nešto važniji čovjek od obitelji. Ako je taj čovjek – on sam.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

24.4℃

N 2.1m/s

74%

1011.5hPA
  Vrijeme oko 2h:
21℃
Sri
24℃
Čet
21℃
Pet
22℃
Sub
24℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno