Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 27.1℃ | jugo 0.9 m/s
21. srpnja 2024. 03:06
Skrinšat HDTV  

IZJAVA DANA Jure i tri lera

PODIJELI

Da, ova izjava dana više je reklama za Hajdukov podcast koji je jučer uz standardnu postavu Matej Sunara i Igor Ćurković dobio pojačanje u Juri Vrdoljaku i našem Dvanaestom. Iako zapravo ne znamo o čemu su njih četvorica pričala, samo nam je jadni Jure djelovao kao netko tko stvarno i pokušava nešto o nogometnim temama reći. Ćurka je uglavnom o košarci pričao, s malim intermezzom o svom djetetu, Sunara je imao sat kod psihologa pa je iznio svoj manično depresivni odnos prema babama, koji zahtjeva daljnje promatranje, a Dvanaesti se uglavnom cerio. E, da, iznio je i da će Hajduk pobjediti 5:0 Farane (s Farskih otoka, ne Hvara), tako da nismo sigurni da nije bio pod nekom prisilom za vrijeme snimanja, “optimizam ili otkrivamo što imamo o tebi”.

Izjava ipak ide Ćurkovićeva, uspio je u predahu objašnjavanja znatiželje djeteta i priče o Aci Petroviću uvaliti i dobru fintu Vrdoljaku.

Čudno mi te čuti bez onog pucketanja u tonu

Podcast Iza Pjace stvarno je dobra emisija koju rade Stipe Plazibat i Jura, uz asistenciju Daniela Gardiana i povremene nastupe Mihe Topića, ali stvarno im je u ovoj prvoj polusezoni ozbiljan problem bio ton. Jure je ipak obećao da uskoro kreću s novom sezonom i da bi taj tonski problem trebao biti riješen. Nadamo se da je tako i da će Ćurka za neki budući podcast morati smisliti novu zajebanciju za Juru.

P. S. Sunara je pojasnio kako Gattuso dolazi iz Kalabrije, koja je druga regija u odnosu na Napulj, da se kao ljudi tu kod nas znaju zbuniti. Što je čudno, jer bi svatko iole načitan trebao znati da Camorra drži Napulj, a još nasilnija ‘Ndrangheta Kalabriju. Dakle, kad se stvori narativ da i talijanska mafija sponzorira Hajduk (bardovi i lapani još to nisu smislili), moraju imenovati ‘Ndranghetu, a ne Napolitance.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

27.1℃

SE 0.9m/s

60%

1007.8hPA
  Vrijeme oko 2h:
26℃
Pon
26℃
Uto
24℃
Sri
27℃
Čet
26℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno