Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 33.3℃ | lebić 2.2 m/s
19. srpnja 2024. 19:36

“Istraga” pada drona govori o eksplozivu koji se dezintegrira

PODIJELI

Predsjednik Zoran Milanović ponovno je imao osebujan nastup jučer, ovaj je put prokomentirao službene rezultate istrage pada drona, pitavši se je li taj eksploziv koji nije ni vojni ni privredni niti su nađeni tragovi zapravo došao iz druge dimenzije.

Iako je Milanović u svom dosadašnjem mandatu imao teško dokučivih bisera, ovaj je put je njegov cinizam zapravo utemeljen, jer rezultati istrage su takvi da ih se treba staviti pod navodnike. “Rezultati”. Prema DORH-u, koji je iz nekog razloga bio vođa ove “istrage”, ono što znamo je da je doletjela metalna kanta bombe u kojoj je bio upaljač te eksploziv koji se prema istrazi dezintegrirao u druge elemente tako da ne znaju koji je. Ne znaju niti odakle je došlo, bar ne još. Nisu o svemu ovome izvjestili niti NATO.

Ukratko, “istraga” je zapravo gomila gluposti podešena da bude uz dlaku prvim navodima ministra Banožića i premijera Plenkovića kojima valjda zbog političkih razloga ili tek “ispadanja” cool je bitno da je bvomba bila u avionu. Od 40 kilograma eksploziva. Pa, ponovimo još jednom- nikakva bomba nije eksplodirala kod studentskog doma Stjepan Radić; nalazi “istrage” su krivi i politički obojani; otužno je da su pojedine domaće institucije odlučile biti smokvin list političarima koji se boje otići u Ukrajinu (iako objektivno za takav put nema ni potrebe), ali zato vole da su junaci doma.

PODIJELI

Vezane vijesti

Odgovori

Search

Follow Us

Split

33.3℃

SW 2.2m/s

51%

1010.0hPA
  Vrijeme oko 20h:
31℃
Sub
31℃
Ned
29℃
Pon
28℃
Uto
30℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno