Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.3℃ | bura 1.7 m/s
25. svibnja 2024. 06:36
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX  

Hajdukovi juniori uvjerljivom pobjedom prošli dalje u Ligi prvaka

PODIJELI

Juniori Hajduka su u uzvratnoj utakmici protiv albanskog prvaka Apolonije ostvarili još jednu visoku pobjedu i ukupnim rezultatom 6-1 ušli među najbolje 24 momčadi Europe.

Gosti su poveli već u devetoj minuti, nakon pogreške obrane Hajduka Kacanolli je odigrao povratnu loptu na peterac gdje je Maksuti lagano poentirao.

Hajdukovci su odmah uzvratili, prvo je Pukstas već u sljedećem napadu prošao lijepo po lijevoj strani i pogodio stativu, a dvije minute je Capan ubacio is slobodnog udarca s lijeve strane, a Prpić neometan sa šest metara promašio glavom za koji centimetar.

Već u petnaestoj minuti, još jednom je ubacio Capan iz slobodnog udarca, ovaj put s desne strane, prebacio je cijelu obranu i pogodio Vrcića na drugoj stativi koji je mirno nogom pogodio kroz noge albanskog vratara Bege.

Nakon toga bilježimo još dvije dobre prigode hajdukovaca, prvo je Vrcićev pokušaj u zadnji čas blokiran, a onda je Antunovićev udarac s desetak metara obranio Bega.

U trideset i trećoj minuti, utakmica je praktično bila riješena; Antunović je pobjegao obrani gostiju, krenuo sam prema vratima, a start Begaja kao posljednjeg igrača, koji je nama izgledao kao start na loptu, izraelski sudac dosudio kao prekršaj u izglednoj prigodi i pokazao albanskom braniču izravni crveni karton.

U drugom dijelu, s igračem više su Hajdukovci lako kontrolirali igru, a gosti su kao i u prvoj utakmici odmakom vremena padali sa snagom, pa je samo bilo pitanje koliko će golova postići domaćini.

Postigli su dva, jedan ljepši od drugoga – prvo je Pukstas centrirao na Nazora, a ovaj je s petnaestak metara škaricama krasno pogodio rašlje, a nakon toga je Pukstas minijaturom prošao obrambenog igrača Apolonije, a onda na isti način prebacio i vratara za konačnih 3-1 za Hajduk.

Sljedeću utakmicu juniori Hajduka igraju u ponedjeljak, točno u podne protiv Dinama u Zagrebu.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

19.3℃

NE 1.7m/s

52%

1017.2hPA
  Vrijeme oko 5h:
17℃
Ned
19℃
Pon
17℃
Uto
17℃
Sri
17℃
Čet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno