Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 27.1℃ | jugo 0.9 m/s
21. srpnja 2024. 02:24
grafika hajduk.hr   

Hajduk u ponedjeljak pušta pretplate u prodaju

PODIJELI

Od 1. srpnja od 12 sati kreće prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2024./25., a novost je da će pretplatnici u novoj sezoni koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone, objavio je Hajduk danas na svojoj stranici.

Od 1. do 15. srpnja bit će moguća isključivo obnova pretplata iz prošle sezone s obzirom na to da je planirani kapacitet od 20 tisuća pretplatnika u prošloj sezoni u potpunosti rasprodan. Pretplate je moguće obnoviti online , u Odjelu za članstvo te na “Welcome desku” na Poljudu.

Od 1. do 15. srpnja traje razdoblje u kojem prošlosezonski pretplatnici mogu obnoviti svoje pretplate te imaju mogućnost promijeniti svoje mjesto za mjesta koja su u tom trenutku dostupna. Također, u istom razdoblju, postojeći pretplatnici mogu, osim mjesta, promijeniti i tribinu birajući mjesta koja su dostupna na drugoj tribini. Nakon proteka dva tjedna, odnosno od 16. srpnja, promjena mjesta bit će moguća isključivo unutar tribine za koju imaju pretplatu.

U slučaju da svi pretplatnici iz prošle sezone ne iskoriste mogućnost obnove pretplate, Klub će ostatak pretplata pustiti u slobodnu prodaju – ove sezone maksimalno do 15 tisuća prodanih pretplata.

Napomena: Broj pretplata dostupnih u slobodnoj prodaji ograničen je na 15 tisuća zbog potencijalnog izvođenja radova na krovištu Poljuda, što može rezultirati ograničavanjem kapaciteta na tribini na kojoj se izvode radovi u određenom razdoblju.

Pretplatnici će u sezoni 2024./25. koristiti pretplatničku iskaznicu iz prethodne sezone, a nakon obnove pretplate na e-mail adresu dobit će pkpass datoteku s postojećim QR kodom čijim prikazom na mobilnom uređaju mogu ući na stadion uoči odigravanja utakmice.

CIJENE PRETPLATA:

DODATNE POGODNOSTI

  • Članski popust od 12% (bez obzira na broj godina kontinuiranog članstva)
  • Senior popust od 10% za osobe s navršenih 65 godina i više
  • svi popusti se kumuliraju, osim kod “Rico dječje pretplate” na Obiteljskoj tribini (ulaz U) za koju se izuzimaju svi popusti koji vrijede za ostale tribine zbog posebne cijene “Rico dječje pretplate”

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Osim redovnih oblika plaćanja, od ove sezone svi pretplatnici koji svoju pretplatu obnove online imaju mogućnost obročnog plaćanja:

Plaćanje na 2-12 rata putem VISA i Mastercard kartica OTP-a

Plaćanje na 2-6 rata putem VISA Premium, VISA Inspire i Maestro kartica PBZ-a

Plaćanje na 2-6 rata putem Diners te Maestro, Mastercard i VISA kartica Erste banke i grupacije MB+ kartica*

*Obvezni podaci kupca: ime i prezime, datum rođenja, adresa, kontakt broj, e-mail, OIB

PRODAJNA MJESTA

  • Odjel za članstvo na Poljudu od 8:00 do 20:00 (subotom skraćeno radno vrijeme)
  • Welcome desk 8:00-16:00 (subotom skraćeno radno vrijeme)
  • Online putem hajduk.mojekarte.hr

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate mjesto za sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige, 2. i 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te za utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split a održavaju se na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2024./2025.

U slučaju zamjene ili izgubljene pretplate, novu pretplatničku iskaznicu potrebno je zatražiti na “Welcome desku” na Poljudu ili pisanim zahtjevom na e-mail adresu ulaznice@hajduk.hr. Bitno je da ovo učinite najkasnije 24 sata prije početka domaće utakmice jer u suprotnom nećemo moći izraditi novu pretplatničku iskaznicu za tu utakmicu.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

27.1℃

SE 0.9m/s

60%

1007.8hPA
  Vrijeme oko 2h:
26℃
Pon
26℃
Uto
24℃
Sri
27℃
Čet
26℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno