Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 13.3℃ | jugo 5.7 m/s
1. ožujka 2024. 21:20
hajduk.hr  

Hajduk sutra nastavlja prvenstvo s ranjenim Osijekom

PODIJELI

Hajduk se prebacio skroz na domaći kolosijek i sutra će odmjeriti snage s Osijekom, koji je u nokdaunu, još od lanjskog sukoba Nenada Bjelice s Upravom slavonskog kluba čini se kako nešto ne štima. A i gotovo pa javna tajna je da bi Uprava smijenila Bjelicu kad ih to ne bi koštalo iznosa od osam znamenki u kunama.

Hajduk tako dolazi ranjenom klubu koji neosporno ima kvalitetu u svojim redovima. A to može biti problematično, takve ekipe su opasne jer pokušavaju zaustaviti negativan trend. Još kad se vidi kako je Bjelica neke od prvotimaca štedio protiv Dinama kako bi bili spremni za Hajduka, jasno je da se licemjerni strateg Osječana nada nekom dobrom rezultatu. A na Hajduku, za kojeg pravo nastupa ima i novopridošli Kalik, zadaća je da mu to onemogući.

Inače, Hajduk i Osijek u prošloj su sezoni četiri puta odmjerili snage, u prvoj utakmici Osijek je slavio na Poljudu, a zatim je tri puta rezultat bio neodlučen. 

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Dario Kolarević iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je svima dobro poznati Fran Jović ponekad zvani Dioptrija, a asistent VAR suca je Luka Pušić iz Zagreba. 

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

13.3℃

SE 5.7m/s

76%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
12℃
Sub
11℃
Ned
13℃
Pon
10℃
Uto
11℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno