Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 18.8℃ | jugo 5.8 m/s
29. veljače 2024. 19:07
Foto: Ante Cizmic / CROPIX  

Hajduk prošao dalje u vrlo nervoznoj utakmici

PODIJELI

Nije dobro počelo u Guimaraesu, već nakon pet minuta Vitoria je preko Andersona Silve prepolovila splitsku prednost Hajduka. Ušli su Hajdukovi igrači nekako mekano u utakmicu, pa u prvih dvadesetak minuta to nije uopće izgledalo obećavajuće.

Tek u 23.-oj minuti su igrači Valdasa Dambrauskasa uspjeli povezati par dodavanja, pa je nakon lijepog dodavanja Sahitija Čolina izašao sam pred vratara domaćina, ali pokušaj loba je otišao preko vrata. Imao je Čolina još jednu prigodu glavom četiri minute kasnije, ali i to je otišlo previsoko.

Pred konac poluvremena se zakuhalo u kaznenom prostoru domaćina, nakon sudara Sahitija s Varelom, napadač Hajduka je ostao ležati, a kapetan domaćina ga pokušao brzo podignuti s poda.

Uslijedilo je koškanje, u kojem je Tiago Silva jednom rukom udario, a drugom dobro stisnuo Sahitija, ali je na intervenciju pomoćnika, turski sudac za to pokazao samo žuti karton. Dojam je da je to bila definitivno preblaga kazna.

Ipak, dvadesetak minuta kasnije, Silva je ipak zaradio crveni karton, nakon zakašnjelog starta na Krovinoviću.

Utakmica je završila u vrlo nervoznom tonu, dojam je da se turski sudac malo pogubio u ne baš toliko vrućoj atmosferi.

Ipak, na samom kraju Portugalci nisu dobro podnijeli poraz. Navijači su bacali boce i stolice, a domaće nogometaše je jako iznerviralo slavlje Livaje, što se pretvorilo u koškanje u kojem su sudjelovali svi i koje je trajalo barem desetak minuta nakon utakmice.

Uglavnom, Hajduk je zasluženo prošao dalje, pokazao je u dvije utakmice puno više. Za osam dana će u goste Villarrealu, ali prije toga će na noge Dinamu u Zagreb.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

18.8℃

SE 5.8m/s

44%

1010.5hPA
  Vrijeme oko 16h:
18℃
Pet
13℃
Sub
15℃
Ned
14℃
Pon
12℃
Uto
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno