Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 24.4℃ | tramontana 2.1 m/s
25. lipnja 2024. 10:36
Foto: hajduk.hr  

Hajduk poslao obavijest novim pretplatnicima

PODIJELI

U i oko Splita počeo se lagano osjećati šušur, sprema se europska utakmica Hajduka, dolazi Vitoria u goste, a kako obično to biva, stadion će biti rasprodan. Već sad su dvije tribine popunjene, a iz kluba su jutros poslali jednu važnu obavijest. Naime, kako ima osoba koje su članskim kodom od petka kupili pretplatu, a ne ulaznicu, s Poljuda poručuju i preporučuju da ih se preuzme na stadionu.

S obzirom na opravdani rizik da pretplata neće stići na Vaše adrese do dana utakmice, naša preporuka je da sezonsku pretplatu preuzmete u utorak ili srijedu kako bi se izbjegle gužve na sam dan utakmice” poručuju iz kluba. Pretplate se ne trebaju preuzeti osobno, bitno je samo osobi koja to čini prosljediti vaučer za preuzimanje, koji se dobije mailom nakon kupnje.

Sezonske pretplate, koje vrijede za ovaj europski dvoboj, mogu se preuzeti na Welcome desku ispod zapadne tribine stadiona, nekadašnjem prostoru kafića, od 8 do 20 sati danas, sutra i prekosutra. ALi za prekosutra vam garantiramo da će biti gužva.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

24.4℃

N 2.1m/s

74%

1011.5hPA
  Vrijeme oko 2h:
21℃
Sri
24℃
Čet
21℃
Pet
22℃
Sub
24℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno