Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.4℃ | jugo 2.1 m/s
27. veljače 2024. 01:04
Foto: Ivo Ravlic / CROPIX  

Hajduk otvorio fan shop u Makarskoj, najavljeni i u drugim gradovima

PODIJELI

Hajduk je danas otvorio fan shop i izvan Splita, nova poslovnica je u Makarskoj, rekli bi brojni navijači “napokon”. Jer ne može se pobjeći od činjenice da je Hajduk omiljen po čitavoj Dalmaciji, dovoljno je bilo vidjeti lanjeske sezone gostovanje u Biogradu na Moru.

Makarska je logičan odabir za prvi fan shop izvan Splita, godinama taj grad i njegova okolica dišu hajdučki. Dovoljno je kazati da imaju pet društava prijatelja Hajduka u manje od 20 kilometara zračne linije, Podgora, Tučepi, Makarska, Baška Voda i Brela, i svako od njih ima zapažene rezultate. Tako da ni ne treba sumnjati, rezultati prodaje neće biti loši, dapače.

Najavljeno je i otvaranje dodatnih fan shopova po Dalmaciji, samo se pozdraviti može takva inicijativa, nekako smo dojma da će to samo dodatno zbližiti ljude s klubom. A klasični naši grintavci bi kazali “samo da dobro rasporede veličine odjeće po trgovinama”. No, kako bilo, i Mišinu i retro kolekciju, kao i sve druge rekvizite može se od danas kupiti u Makarskoj, a najava je da će se i drugdje moći.

Današnje otvaranje u Makarskoj uveličala su dva rekovalescenta trenutna iz igračkog kadra, Marco Fossati i Nikola Kalinić. Jel treba uopće govoriti da se tražio potpis i fotografija više?

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.4℃

SE 2.1m/s

85%

1008.8hPA
  Vrijeme oko 22h:
13℃
Sri
14℃
Čet
15℃
Pet
13℃
Sub
11℃
Ned
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno