Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 33.3℃ | lebić 2.2 m/s
19. srpnja 2024. 19:11
Foto Hajduk.hr  

Hajdučko izvješće: danas utakmica, članstvo i dalje ide

PODIJELI

Danas igra Hajduk, makar pripremnu utakmicu. Iako generalno ne volim prijateljske dvoboje, oni su mi kao kava bez kofeina, piva bez alkohola i mineralna bez mjehurića, ipak u ovako nekim situacijama imaju smisla. Primjerice kad dođe novi trener, pa onda u pripremnima možeš bar vidjeti nekakav plan igre, ideju. Zato ćemo danas i popratiti dvoboj protiv Fehervara, koji je u 14 sati, jer nakon dvije pripremne ipak se neke stvari mogu zamjetiti što se ideja Ivana Leke tiče. Zapratite nas zbog toga i poslijepodne.

Članstvo u međuvremenu ne staje. U trenutku pisanja ovog teksta već je prešlo brojku 26 tisuća, a kako to ide ovih dana, dok budete čitali ne možemo garantirati da neće doći i do 27.000. A dosta tradicionalno jaki DPH-ovi još nisu krenuli u svoje terenske akcije učlanjivanja. Razvoj je za sada takav da nekih idealnih 112 tisuća članova nije nemoguća misija.

Prijelazni rok još se nije zakuhao, za to se mora zahvaliti HNS-u koji ga službeno otvara 18. siječnja. Koliko je to van pameti najbolje svjedoči da Gorica za svoju zaostalu utakmicu s Varaždinom neće moći računati na najmanje četiri nova igrača. Hajduk je za sada samo potvrdio odlazak Josipa Vukovića na posudbu u Saudijsku Arabiju te prodaju Stipe Biuka u Sjedinjene Države. Izvjesni su još neki odlasci, ali sačekat ćemo službenu potvrdu za iste. Kao i za povratke nekih igrača s posudbi. Na tržištu slobodnih igrača Hajduk očigledno nikog zanimljovg nije našao, njih se može i sad potpisati, a za druge transfere mora čekati taj 18. siječanj.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

33.3℃

SW 2.2m/s

51%

1010.0hPA
  Vrijeme oko 20h:
31℃
Sub
31℃
Ned
29℃
Pon
28℃
Uto
30℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno