Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 18.6℃ | bura 1.8 m/s
7. lipnja 2023. 06:32
Foto Hajduk.hr  

Hajdučko izvješće: danas utakmica, članstvo i dalje ide

PODIJELI

Danas igra Hajduk, makar pripremnu utakmicu. Iako generalno ne volim prijateljske dvoboje, oni su mi kao kava bez kofeina, piva bez alkohola i mineralna bez mjehurića, ipak u ovako nekim situacijama imaju smisla. Primjerice kad dođe novi trener, pa onda u pripremnima možeš bar vidjeti nekakav plan igre, ideju. Zato ćemo danas i popratiti dvoboj protiv Fehervara, koji je u 14 sati, jer nakon dvije pripremne ipak se neke stvari mogu zamjetiti što se ideja Ivana Leke tiče. Zapratite nas zbog toga i poslijepodne.

Članstvo u međuvremenu ne staje. U trenutku pisanja ovog teksta već je prešlo brojku 26 tisuća, a kako to ide ovih dana, dok budete čitali ne možemo garantirati da neće doći i do 27.000. A dosta tradicionalno jaki DPH-ovi još nisu krenuli u svoje terenske akcije učlanjivanja. Razvoj je za sada takav da nekih idealnih 112 tisuća članova nije nemoguća misija.

Prijelazni rok još se nije zakuhao, za to se mora zahvaliti HNS-u koji ga službeno otvara 18. siječnja. Koliko je to van pameti najbolje svjedoči da Gorica za svoju zaostalu utakmicu s Varaždinom neće moći računati na najmanje četiri nova igrača. Hajduk je za sada samo potvrdio odlazak Josipa Vukovića na posudbu u Saudijsku Arabiju te prodaju Stipe Biuka u Sjedinjene Države. Izvjesni su još neki odlasci, ali sačekat ćemo službenu potvrdu za iste. Kao i za povratke nekih igrača s posudbi. Na tržištu slobodnih igrača Hajduk očigledno nikog zanimljovg nije našao, njih se može i sad potpisati, a za druge transfere mora čekati taj 18. siječanj.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

18.6℃

NE 1.8m/s

76%

1015.2hPA
  Vrijeme oko 8h:
21℃
Čet
22℃
Pet
22℃
Sub
21℃
Ned
22℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno