Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 25.9℃ | bura 1.9 m/s
19. lipnja 2024. 09:17
Foto: Tom Dubravec / CROPIX  

Dvanaesti ponedjeljkom i pregled nedjelje u jednom članku

PODIJELI

Kao što smo napisali u izjavi dana – sve je stalo radi baluna. I neka je, nije to loše, naši političari najmanje štete učine kad ne rade ništa. Uglavnom, nedjelja je bila sunčana, adventska, vidjeli smo u sunčano prijepodne krcate kućice i klizališta i neka smo, treba ljudima malo blagdanskog veselja.

A popodne smo dobili potvrdu koliko je velik fenomen Marka Livaje.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Da ja sad pišem o tome kako je sramota da je morao dati 50 golova i 30 asistencija u osamdesetak utakmica da bi napokon dobio prigodu, iako je bio i najbolji igrač jedne sasvim ozbiljne lige prije toga, da sad pišem da ni neke druge hajdučke ikone ne dobivaju šansu čim je zasluže, nego moraju dati pedesetak golova u Serie A da bi preskočili pulene određenih vrhunskih i megauspješnih menadžera, to bi bilo kvarenje idile, a nije nam tako nešto ni na kraj pameti.

Idila traje i neka traje, eno, Hajduk će još malo pa početi čestitati svaki izboreni korner kako je krenulo, pa mi stvarno ne bismo kvarili. Neka se ljudi vesele, blagdani su.

Dakle samo zaključak svega još jednom – Marko Livaja je fenomen, ali prvenstveno je fenomenalan nogometaš, i zaslužio je da mu se događa sve lijepo što doživljava ovih dana.

Osim da ga novinar HRT-a propitkuje o odnosu s pokojnim ocem nakon što mu Marko onako pun emocija posveti svoj gol, ali to je već druga tema iz serijala o lošim novinarima.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

25.9℃

NE 1.9m/s

47%

1016.7hPA
  Vrijeme oko 2h:
26℃
Čet
29℃
Pet
29℃
Sub
23℃
Ned
22℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno