Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 19.2℃ | bura 6.4 m/s
24. rujna 2023. 13:52
Foto: Robert Matić / hajduk.hr  

Dvanaesti na Silvestrovo: Hajduk ide po titulu već ove godine

PODIJELI

Hajduk je ovih dana unovčio dva mlada igrača, a danas je predstavio i novog trenera, s određenim pedigreom.

To znači upravo ovo što sam izvukao u naslov – Hajduk ide u napad na titulu ove godine. Nemojte se, molim vas hvatati na to da sutra počinje nova godina, nama nogometnim navijačima kalendar malo drugačije funkcionira.

Pretpostavka je da će se u prijelazni rok krenuti dosta ozbiljno, nije isključeno da još netko od prvotimaca ode s Poljuda narednih dana, ali ukoliko je Lukša Jakobušić, kako kaže sam Ivan Leko – novog trenera oduševio – to sigurno nije učinio svojim šarmom nego određenim obećanjima oko pojačanja.

I za očekivati je da je sportski direktor već odradio dobar dio posla i da se čeka realizacija pojačavanja momčadi koja će biti spremna za napad na titulu.

U sportu garancija nema, sad da je Lukša Jakobušić šarmirao Kloppa i Guardiolu da u tandemu preuzmu Hajduka, a ovi sa sobom dovedu Salaha, Hålanda, De Bruynea i još pet takvih, to ne znači da bi na Poljud stigla titula već ove godine.

Ivana Leku pamtimo kao odličnog igrača, a o njegovom trenerskom putu se može napisati svašta, jer karijeru je gradio daleko od Splita, reference ima, iako nisu baš tako zvjezdane kako većina lokalnih novinara već godinama piše, ali ni to ne treba značiti ništa, jer netko tko je uspješan na jednom mjestu možda negdje drugdje ne bi bio u stanju raditi ni mjesec dana.

Jasno, od ove redakcije će, kao i svaki djelatnik kluba dobiti najbolje i najljepše želje i punu podršku dokle god to ima smisla.

Ono što ću ja zaželjeti je da svi djelatnici Hajduka, a posebno igrači daju baš svaki svoj djelić napora da nam donesu tu radost koju doista zaslužujemo nakon svih ovih godina odricanja.

Lijepo je bilo slušati sve one reprezentativce na svjetskom prvenstvu koji su listom isto pričali – o činjenici da je igranje za reprezentaciju nešto posebno u odnosu na klubove.

Ono što Hajduka i samo još nekoliko klubova na svijetu izdvaja od drugih jest činjenica da je taj osjećaj kod njega u najmanju ruku jednako poseban.

Sritno, Hajduče naš, sritno Hajdukovci!

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

19.2℃

NE 6.4m/s

55%

1014.3hPA
  Vrijeme oko 14h:
23℃
Pon
29℃
Uto
31℃
Sri
25℃
Čet
24℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno