Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 17.2℃ | bura 6.5 m/s
26. svibnja 2024. 16:25
Foto PR  

Direktor akademije Šahtara održava predavanje u Splitu

PODIJELI

Nogometna zajednica City of Football nastavlja sa svojim meetupovima, a ovaj put će dovesti izuzetno zanimljivog gosta. Naime, u utorak 7. veljače u 19.30 sati nogometni entuzijasti moći će se susresti s Edgarom Cardosom, direktorom nogometne akademije Šahtara iz Donjecka. Meetup će se održati u Mandrach restoran baru, ispod pomoćnog igrališta Hajduka.

Naziv samog predavanja dosta je zanimljiv: “Razvoj – jedna filozofija, različite realnosti“. U kontekstu činjenice da se većina klubova u Europi želi smatrati razvojnima, a svaki ima svoje specifične probleme, ovo je svakako aktualna tema. Pa i za domaće hrvatske uvjete. Cardoso će moći ispričati i o dosta specifičnim problemima s kojima se susreće svakodnevno. Naime, od 2014. godine Šahtar pa i njihova akademija, nisu smješteni u njihovom gradu, jer je Donjeck okupiran. Od veljače prošle godine zbog ruske agresije problemi su se dodatno nagomilali, uostalom mladi naraštaji Šahtara jedno su vrijeme i u Splitu trenirali.

Ulaz na Meetup je slobodan i nije potrebna prijava sudionika. Nakon predavanja predviđena su uobičajena pitanja publike, kao i međusobno druženje.

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

17.2℃

NE 6.5m/s

77%

1017.4hPA
  Vrijeme oko 17h:
23℃
Pon
24℃
Uto
24℃
Sri
20℃
Čet
21℃
Pet
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno