Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 11.0℃ | jugo 2.6 m/s
29. studenoga 2023. 15:40
Foto PR  

Direktor akademije Šahtara održava predavanje u Splitu

PODIJELI

Nogometna zajednica City of Football nastavlja sa svojim meetupovima, a ovaj put će dovesti izuzetno zanimljivog gosta. Naime, u utorak 7. veljače u 19.30 sati nogometni entuzijasti moći će se susresti s Edgarom Cardosom, direktorom nogometne akademije Šahtara iz Donjecka. Meetup će se održati u Mandrach restoran baru, ispod pomoćnog igrališta Hajduka.

Naziv samog predavanja dosta je zanimljiv: “Razvoj – jedna filozofija, različite realnosti“. U kontekstu činjenice da se većina klubova u Europi želi smatrati razvojnima, a svaki ima svoje specifične probleme, ovo je svakako aktualna tema. Pa i za domaće hrvatske uvjete. Cardoso će moći ispričati i o dosta specifičnim problemima s kojima se susreće svakodnevno. Naime, od 2014. godine Šahtar pa i njihova akademija, nisu smješteni u njihovom gradu, jer je Donjeck okupiran. Od veljače prošle godine zbog ruske agresije problemi su se dodatno nagomilali, uostalom mladi naraštaji Šahtara jedno su vrijeme i u Splitu trenirali.

Ulaz na Meetup je slobodan i nije potrebna prijava sudionika. Nakon predavanja predviđena su uobičajena pitanja publike, kao i međusobno druženje.

PODIJELI

Vezane vijesti

Follow Us

Split

11.0℃

SE 2.6m/s

52%

1007.6hPA
  Vrijeme oko 16h:
10℃
Čet
16℃
Pet
19℃
Sub
14℃
Ned
9℃
Pon
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno