Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 12.9℃ | jugo 10.1 m/s
23. veljače 2024. 03:26
Foto FB  

Bivši suradnik ministra Banožića uhićen u Njemačkoj zbog sumnje u prodaju droge

PODIJELI

DOPUNA 11.50 : Posredstvom MORH-ove Službe za informiranje dobili smo i komentar ministra obrane Maria Banožića.
Ministar Banožić gospodina Vladimira Andrića poznaje i smatra ga odličnim glumcem. O situaciji u kojoj se gospodin Andrić našao ministar je informacije dobio samo iz medija i s društvenih mreža.

———————————–

Nekadašnji suradnik ministra obrane Marija Banožića, a uz to i dobar poznanik, vinkovački glumac Vladimir Andrić uhićen je u Njemačkoj pod sumnjom da je sudjelovao u prodaji 100 kilograma marihuane u gradu Essenu.

Priču je donio Telegram, koji ipak nije znao da je Andrić suradnik jednog od sijaseta problematičnih HDZ-ovih ministara. Ali je Drago Hedl napisao drugu gadnu stvar za vinkovački HDZ. Naime, Andrić je bio na izbornoj listi HDZ-a za lokalne izbore. Sam Andrić je pak ustvrdio kako je nevin i kako se radi o zamjeni identiteta, jer da on nikad nije niti bio u Essenu. No, za sudjelovati u lancu prodaje marihuane u tim količinama, ne treba se baš ni dolaziti u grad. Glumac tvrdi kako se radi o pogrešci koju će i dokazati pred njemačkim vlastima. Sljedećih dana vidjet će se hoće li uspjeti brzo dokazati da on nije sudjelovao u lancu prodaje trave.

A Andrić je jako dobar suradnik Marija Banožića još od vremena kad je sadašnji ministar radio po Vinkovcima, dok je bio lokalni pročelnik za turizma i kulturu. Pa mu je, kao idejnom “inicijatoru projekta”, kako se to službeno navelo, palo na pamet napraviti, pa, neobični spot o Vinkovicima. To vam je onaj u kojem Banožić i prije MORH-a pokazuje svoju ljubav prema uniformi pa u spotu i glumi vojnika Oružanih snaga. A spot su režirali Marko Zeljković i, tako je, Vladimir Andrić. Taj je spot nastao u vrijeme pomame snimanja raznih spotova, jingleova, tiktok ludorija s pjesmom “Happy”, pa se današnji ministar, a tadašnji pročelnik, dosjetio da bi na taj način mogli i Vinkovce prezentirati. Ministra u mlađem i bezbradatom izdanju možetge vidjeti na 1.44 min.No, to nije sve, ministar Banožić je 2. travnja 2020. godine na svom FB profilu objavio jedan od poziva poznatih osoba da se ostane doma zbog pandemije tada novog virusa korone, akcija “Ostani doma“, ako se sjećate. Jasno, radi se o Andriću, za kojeg nije jasno zašto je tamo, obzirom da se radi o glumcu koji je poznat ipak u jako loklalnim granicama. A i ne zna se je li dobio novac za taj nastup. Poslali smo MUP-u upit s tim pitanjem, kad dobijemo odgovor upoznat ćemo vas s time. Za komentar smo pismeno zatražili i samog ministra, kad i ako dobije komentar, objavit ćemo ga.

Foto FB

PODIJELI

Vezane vijesti

Search

Follow Us

Split

12.9℃

SE 10.1m/s

79%

1011.5hPA
  Vrijeme oko 1h:
13℃
Sub
12℃
Ned
9℃
Pon
11℃
Uto
12℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno