Search
Close this search box.
Vrijeme by DHMZ:
SPLIT 22.0℃ | bura 1.7 m/s
12. travnja 2024. 12:02
OTP banka
OTP bamka  

OTP banci nagrada za djelovanje u korona krizi

PODIJELI

Magazin Global Finance je u sklopu svog novog programa u kojem odaje priznanje financijskim institucijama i kompanijama širom svijeta za način vođenja poslovanja u uvjetima pandemije dodijelio priznanje OTP banci d.d. za iznimno upravljanje krizom vrednujući odnos prema klijentima, zaposlenicima, ali i cjelokupni odnos prema zajednici u kojoj djeluje za vrijeme trajanja korona krize.

OTP banka je, kako se navodi, brzom reakcijom na potrebe poslovnih i privatnih klijenata krenula u odobravanje moratorija uz minimalnu dokumentaciju za poslovne klijente te prva u Hrvatskoj omogućila online zahtjeve moratorija na kredite za građane bez potrebe dolaska u poslovnicu i bez potrebe potpisivanja solemnizacije dodatka ugovoru kao dodatnog troška. Svoje je poslovanje prilagodila iznimno brzo i učinkovito kako bi zaštitila zdravlje zaposlenika i klijenata što je više moguće. U tu svrhu promptnom reakcijom su postavljene pleksiglas pregrade u poslovnicama, a svim djelatnicima kojima je posao to dozvoljavao omogućen je rad od kuće. Nakon razornog potresa u Zagrebu, svi kojima je stradala imovina bili su automatski uključeni u mogućnost odobrenja moratorija.

Troje nezavisnih analitičara i urednik Global Finance magazina su uzimajući u obzir veličinu subjekta i tržišta na kojem posluje, važeće zakone i mjere koje su provodile lokalne vlade te utjecaj pandemije na lokalno okruženje, na globalnoj razini odabrali financijske institucije koje su svojim postupcima i dodatnim naporima pružili podršku svojim klijentima, zaposlenicima, ali i cjelokupnoj zajednici u kojoj djeluju dodjeljujući im priznanje za Iznimno upravljanje u kriznim uvjetima.

PODIJELI

Vezane vijesti

Odgovori

Search

Follow Us

Split

22.0℃

NE 1.7m/s

41%

1025.4hPA
  Vrijeme oko 11h:
25℃
Sub
24℃
Ned
23℃
Pon
21℃
Uto
19℃
Sri
  Vrijeme by DHMZ

Posljednje objavljeno